rocna anker

Vælg et Rocna anker, når du ønsker mere plads ombord

Står du for at skulle gøre din båd sejlklar til næste sæson – og leder du efter måder hvorpå du kan skaffe mere plads ombord? Så kan du overveje at skifte det gamle anker ud med et Rocna anker.

Hvad er den store fordel ved et Rocna anker?

Måske tænker du at det ikke kan gøre den helt store forskel hvilket anker du vælger. Men her tager du fejl. Et anker kan faktisk optage meget plads om bord på især de mindre både. Derfor gælder det om at vælge et anker som passer præcis til båden – og det har du mulighed for med et Rocna anker.

Der ud over er et Rocna anker det eneste anker du har brug for ombord. Dette betyder samtidig at du kun har brug for ét ankerspil. Og det betyder faktisk meget når det handler om at økonomisere med pladsen.

Hvilken størrelse Rocna anker skal jeg købe?

En af de virkelig smarte features ved det populære Rocna anker er at det kommer i rigtig mange størrelser. Du kan således få et Rocna anker som passer præcist på mål til netop din båd. På den måde kan du økonomisere med pladsen om bord. De smarte Rocna ankre fås i størrelser som passer til både fra fem og op til 26 meter lange både.

Det tungeste Rocna anker vejer 110 kg, og det letteste 4. Inden for dette spektrum finder du et stort antal Rocna anker som hver især passer specifik til en båd med en bestem længde og vægt. Hos Bådbiksen finder du et udførligt størrelses skema i hvilket du ud fra din båds størrelse kan finde det helt rette Rocna anker. Hvis du er i tvivl om bådens længde og vægt skal du vælge det tungeste anker ud af de givne muligheder.

Find dit nye Rocna anker og bestil det online via shoppen på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/