invisalign

Slip for bøjle med Invisalign

Slip for bøjle med Invisalign

Har du tænder som sidder skævt i forhold til hinanden – eller er du ked af mellemrummet mellem dine fortænder i overmunden? Så kan du vælge at få rettet dine tænder ved hjælp af Invisalign. Tandretning er nemlig ikke udelukkende forbeholdt børn i skole alderen. Og med Invisalign kan du få rettet tænderne effektivt uden at andre kan se at du er i gang med et tandretnings forløb

Hvorfor skal jeg vælge Invisalign?

Når du får behandlet dit skæve smil ved hjælp af Invisalign slipper du for grimme togskinner i form af en fast monteret bøjle.

En bøjle kan måske nok rette tænderne på effektiv vis, men er ikke sjov at bære mens den virker. Ud over det at bøjlens metalliske delene kan irritere vævet på indersiden af kinderne og give anledning til sår eller blister vil der også uvægerligt sætte sig madrester i bøjlen. Dette nødvendiggør grundig tandbørstning efter hvert måltid hvilket kan være temmelig belastende.

Med Invisalign kan du faktisk rette dine tænder mindst lige så effektivt, uden anvendelse af fast monterede bøjler. Invisalign tandskinner fremstilles personligt til dig og passer derfor perfekt til netop din mund. De smarte skinner kan tages ud når du skal spise og børste tænder, og renses let med vand. En langt mere behagelig måde at få rettet tænder på – og med flotte resultater. Og så er Invisalign tandskinner nærmest usynlige!

Hvor kan jeg få foretaget tandretning med Invisalign på Frederiksberg?

Hvis du er blevet interesseret i at få rettet dine tænder ved hjælp af de smarte Invisalign tandskinner kan du med fordel vælge at få dette gjort hos You Smile I Smile. You Smile I Smile er et samarbejde mellem de dygtigste og mest erfarne tandlæger når det handler om tandretning med Invisalign. Klik ind på hjemmesiden yousmileismile.dk og kontakt You Smile I Smile for at høre mere.