Skab stil i hjemmet med klassiske træfigurer

26 april 2019
Anne-Mette Hansen
Skab stil i hjemmet med klassiske træfigurer

Når du indretter dit hjem, kan du gøre meget for at gøre det ekstra hyggeligt og fint. Med Kay Bojesen figurer i træ er der fri leg, når det kommer til at skabe varme og hygge i dit bolig.  

Sådan indretter du med træfigurer 

Du kan placere dine pyntefigurer i træ rigtig mange steder:

1. I vindueskarmen – hvor de kan pynte sammen med planter og lysestager og skabe lidt kontrast. 

2. På en hylde – stil dem på en hylde med andre ting eller væld at dedikere hele hylden til din samling af forskellige træfigurer. Den klassiske Kay Bojesen abe kan f.eks. også hænge fra en hylde. 

3. På børneværelset – hvis ikke det hele bare skal gå op i legetøj og fjollede farver, kan du indføre en smule stil på dit barns værelse. Træfigurer er sjove at kigge på for børn, men skaber samtidigt et rent og stilrent udtryk på børneværelset. Det kunne f.eks. være den super, søde Kay Bojesen bjørn eller mini elefant.

4. På sofabordet – træk dine figurer i træ helt tæt på. Lad dem f.eks. stå ved siden af lysestager eller den store slikskål. Hvis dit sofabord er helt enkelt og hvidt, kan det se flot ud at indføre lidt træelementer i form af finurlige figurer. 

5. På kontorbordet – skab lidt drama på det så ellers seriøse kontorbord. Prøv at live det op med en Kay Bojesen flodhest, som du også kan bruge som blyantholder. 

Hvor kan du købe flotte træfigurer?

Hos Designklassikershop.dk kan du finde alle de klassiske træfigurer i dansk design fra blandt andet Kay Bojesen. Der er alt fra den ikoniske abe til fanebæreren eller hvad med den søde gravhund i valnød? Følg linket her: https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2s1.html og gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af klassiske træfigurer fra Kay Bojesen. Der er altid gode tilbud at hente, og Designklassikershop.dk tilbyder altid fri fragt på ordrer over 499 kr. 

Flere Nyheder