Flexleasing

Sådan leaser du drømmebilen: vælg flexleasing

Har du hørt om leasing af biler? Det har du sikkert. Men det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvilke biler kan du lease? Hvilke leasingformer er der? Hvad koster det? Hvilke krav skal du opfylde?

Vil du vide mere om leasing af biler? Læs med i denne guide.

Flexleasing er det nye 

En luksusbil er mange menneskers drøm. Men det er en drøm, der ikke altid bliver virkelig. Luksusbiler koster nemlig lidt af en formue. Men nu kan du faktisk realisere drømmen ved at lease luksusbilen i stedet. 

Flexleasing går nemlig ud på, at du kun betaler for den periode, hvori du bruger bilen. Du skal altså aldrig betale hele den store købssum, som bilen rent faktisk koster. 

Grunden til at flexleasing er billig, er at du ikke betaler hele registreringsafgiften af bilen på én gang. Denne deles op i små bidder, når man leaser.

Sådan flexleaser du en bil

Når du gerne vil lease drømmebilen, skal du først finde et sted, der tilbyder flexleasing. Her kan du se nærmere på de biler, de har til rådig eller som de har mulighed for at bestille hjem til dig. 

Som privatperson må du ikke eje, den bil der leases. Det skal derfor ske gennem et leasingselskab, der i realiteten ejer bilen, mens du kører i den og betaler leasingydelse på den. Det er en god forretning for jer begge!

Når den fastsatte leasingperiode er udløbet, vil du almindeligvis kunne aflevere bilen igen. Leasingselskabet vil så hjælpe med at få den solgt. Du kan vælge en ny luksusbil som drømmebil og vælge at lease på ny igen. 

Det du skal kigge efter, når du flexleaser er:

– Den månedlige leasingydelse

– Om du skal betale forsikring eller andre udgifter

– Om der er serviceaftale inkluderet i leasingydelsen

På den måde kan du få et realistisk overblik over, hvad det koster dig at lease drømmebilen! Du kan læse meget mere om flexleasing her: specialcars.dk/flexleasing/.