Sådan kan du gøre dine gamle, slidte trægulve så gode som nye

14 juni 2022
Kamilla Sonne

advertorial

Har dine trægulve set bedre dage? Selvom træ generelt er hårdført, og gulvene som regel holder længe, så er der intet, der holder evigt.

Over tid vil dit trægulv begynde at miste sin glans. Man vil kunne se små tegn på slid og brug, fx i form af hakker og ridser i overfladen. Er det begyndt at tage overhånd, er det til gengæld godt at vide, at det ikke kræver særligt meget at rette op på.

Så selvom dit gulv ser gammelt og slidt ud, er der ingen grund til bekymring – det er ikke nødvendigt at lægge et helt nyt gulv. I langt de fleste tilfælde kan man komme langt med en gulvslibning fra NC Gulve.

På den måde kan du hos NC Gulve for en overkommelig pris få dine gamle trægulve til at se ud som nye igen.

Gulvafslibning

Hvordan foregår en gulvslibning?

Som det ligger i navnet, går denne behandling ud på, at man sliber det øverste og slidte lag af gulvet. Dette er NC Gulve eksperter i.

Det gør, at man får fjernet alle de overfladiske skader, så man kommer ned til det rene og pæne træ nedenunder. Når det er gjort, skal træet lukkes med en efterbehandling, fx i form af olie, lak, lud eller sæbe.

Hvilken type man vælger, kommer an på flere ting – fx ens ønsker til farve og tone eller krav om vedligehold.

Få professionel hjælp til opgaven

Man bør som udgangspunkt ikke forsøge sig med en gulvslibning selv, medmindre man har erfaring på området.

I stedet bør man indhente professionel hjælp fra NC Gulve, der ved, hvad de har med at gøre. Det sikrer, at gulvene bliver lavet pænt og professionelt, så du kan nyde det flotte resultat mange år ud i fremtiden.

Dermed kan du allerede nu tage direkte kontakt til NC Gulve og få et uforpligtende tilbud på behandling af netop dine gulve, så de igen bliver så gode som nye.

Flere Nyheder