Parkeringsservice

Sådan finder du den rette parkeringsservice

Står du som virksomhed, butik, restaurant eller boligforening og råder og nogle parkeringspladser, kan det være nødvendigt med parkeringskontrol. Der er for mange udfordringer med at ens parkeringspladser bliver taget eller brugt af andre, som ikke har noget at gøre der. Det kan være svært at gøre noget ved selv, hvorfor der er mange der vælger at hyre et parkeringsservice til at tage sig af de aktuelle parkeringspladser. 

Dermed skal dine medarbejdere, kunder og gæster ikke bruge tid på at finde en parkeringsplads, eller betale ekstra for at holde parkeret imens de er på arbejde, eller inde og besøge din butik. Ved at få lavet en parkeringsløsning, kan du selv sætte rammerne for de vilkår der er for at holde parkeret på p-pladserne. Her er opgaven at finde det rette parkeringsservice, så du får en løsning som du bliver glad for. 

Hvilket parkeringsservice skal du vælge for dine p-pladser?

Når du skal finde et parkeringsservice for dine p-pladser, er det vigtigt at undersøge markedet. Der er forskellige muligheder og priser for at få en parkeringsløsning. Her kan det varmt anbefales at vælge unopark.dk, som er helt gratis og omkostningsfrit at komme i gang med. De hjælper med at sætte skilte og mærker op på dine p-pladser med de regler, som du har bestemt.

Hos Unopark.dk har du en fast kontaktperson, som du løbende kan tale med i forhold til ændringer i aftalen, hvis det bliver nødvendigt. Det er en danskejet virksomhed, som blandt andet samarbejdet med EasyPark, Parkman og Parkone.

Er du til en digital app eller fysiske parkeringstilladelser?

Uanset om du er til en digital app eller til de fysiske parkeringstilladelser, kan du frit vælge hos Unopark. Med en digital app, kan du selv registrere de biler som må holde parkeret samt udskrive gæsteparkeringer. Med de fysiske sedler, skal de bare placeres i bilens forrude.