Sådan er det at holde sommerferien i Sunny Beach

27 august 2021
Emilie Jacobsen

Der findes mange forskellige måder at holde ferie på. Måske har du allerede fundet frem til den rette måde for dig, måske prøver du stadig forskellige ferieformer af for at finde ud af, hvad der er det helt rigtige for dig.

Overvejer du at tage på ferie i Sunny Beach, kan det være, at du er lidt i tvivl om, om det er den rigtige måde for dig at holde ferie på. Her kommer vi ind på, hvordan en typisk ferie ser u. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med UpTours, der arrangerer pakkerejser for unge til blandt andet Sunny Beach. 

All inclusive hotel 

Når du står op om morgenen, vil du typisk gå ned til hotellets morgenmadsbuffet. Mange hoteller i Sunny Beach, inklusive dem, som Uptours sender deres gæster til, er all inclusive. Du har derfor mulighed for at spise al din mad på hotellet. Det gør det nemt for dig at planlægge, hvor mange penge du skal bruge på ferien. 

Lange dage på stranden

Når du har spist morgen, vil du typisk gå ned på stranden. Sunny Beach er en 7 kilometer lang strand, og der er mulighed for at bruge den præcis på den måde, som du ønsker. Du kan ligge på stranden og sole dig. Du kan bruge hele dagen på at bade, eller du kan prøve nogle af de mange aktiviteter, der er på stranden. Det er for eksempel at spille beachvolley. Rejser du med UpTours, har du også mulighed for at mødes med de andre rejsende i løbet af eftermiddagen til noget hygge. 

Vildt natteliv 

Om aftenen står den for de fleste i Sunny Beach på fest og sjov. Der er et fantastisk natteliv i området, hvor du kan nyde godt af de mange barer og ikke mindst et prisniveau, der ligger cirka 40 % under vores her i Danmark. 

 

Flere Nyheder