Sådan anlægger du en ny terrasse

27 august 2021
Steffen Hansen

Drømmer du om en ny terrasse? Eller måske har du aldrig haft en, og har besluttet dig for at nu skal det være? Der er en del ting du skal tage stilling til, inden du kan sidde på din nye terrasse og nyde solnedgangen. I denne artikel kan du få nogle gode råd til, hvordan du anlægger en ny terrasse.

Træ eller sten?

En af de første beslutninger du skal tage, i forbindelse med at anlægge en terrasse, er hvilket materiale den skal laves i. Det mest populære valg er træterrasser, fordi det ser rigtigt godt ud. Men er det nu også den bedste løsning? En træterrasse skal vedligeholdes og plejes, og det kan være et stort job. En stenterrasse derimod, kræver ikke så meget vedligeholdelse, men en del ekspertise at anlægge.

Gør-det-selv eller en professionel?

Den næste beslutning du skal tage, er om du selv skal gøre det, eller om du skal hyre en professionel til opgaven. Hvis du ikke har erfaring med belægningsarbejde generelt, vil det være en god idé at hyre en professionel, så du er sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Det lyder måske nemt, og du tænker måske, at det bare er nogle brædder eller nogle sten, men at anlægge en terrasse kan være en kompliceret opgave.

Sådan finder du en professionel

Har du besluttet dig for at opgaven er for stor til dig, og du derfor vil hyre en anlægsgartner, er den bedste måde at søge på internettet. Hvis du bor i Farum, kan du gå på Google og taste belægningsarbejde i Nordsjælland og klikke på søg. Så får du en komplet liste over firmaer der tilbyder sine services i Nordsjælland, og dermed også Farum. Man kan også finde anlægsgartnere i andre byer, men hvis man hellere vil støtte de lokale, er det den bedste metode til at finde en.

Flere Nyheder