regnskoven

Red regnskoven med et regnskovscertifikat

Ønsker du også at være med til at redde de danske skove og regnskovene rundt omkring i verden? Ønsker du heller ikke, at alle de truede dyrearter skal lide? Du kan være med til at redde regnskoven, hvis du støtter en organisation – læs mere om det lige her.

Der er mange måder hvorpå man kan støtte en god sag. Mange organisationer arbejder verden over for at gøre verden til et bedre sted eller for at vedligeholde vores dejlige klode. Det arbejde kan de kun udføre, hvis vi støtter op om deres gode arbejde.

Du får et konkret bevis på at du støtter en god sag

Køb af et regnskovscertifikat er en af de mange måder hvorpå du kan være med til at redde regnskoven, dyrenes levested og de danske skove. Du vil få et konkret papir på at du har støttet op om en god sag, når du får dit certifikat. 

Du kan købe regnskovscertifikat gennem forskellige organisationer, som alle kæmper for det samme – netop at bevare vores natur og skove verden over. 

Når man køber et regnskovscertifikat, så vil pengene ofte gå til et bestemt sted i verden. Det kan eksempelvis være i et fattigere land, hvor et stykke af regnskoven får pengene. 

Hvorfor er der behov for at redde regnskovene?

Undrer du dig over hvorfor der overhovedet er brug for penge til at redde regnskovene? Alle regnskove, nogle mere end andre, er under et stort pres. Regnskovene brænder, og når de brænder, så forsvinder vores bedste værn mod de ellers store klimaforandringer. Det er altså både dyrenes hjem og vores hjem, der brænder. 

Derfor er det vigtigt at vi fortsat kæmper for at redde regnskovene, så vi ikke mister vores plantearter, ferskvandsfiske-arter m.m. Vi mennesker bruger både regnskovens planter til at få lagret store mængder af CO2 samt skovens urter til at lave medicin. 

Red regnskoven – enten ved et certifikat, årligt beløb eller en helt tredje måde – og så er du med til at holde verdens regnskove i live samt give de truede dyrearter en chance for at overleve.