Malerfirma Lyngby

Lad dit malerfirma i Lyngby forestå indvendig maling af din nye bolig

Har du netop erhvervet dig et hus eller en lejlighed? Så ønsker du sikkert at sætte denne i stand inden indflytning. Og til det formål er det en fordel at hyre en dygtig maler.

Kan jeg selv male vægge og lofter?

Mange bolig ejere vælger selv at forestå det indvendige malerarbejde i deres bolig. Det kan også i mange tilfælde gå helt fint. Hvis pudset eller det ophængte filt eller væv er i fin stand kan resultatet af malerarbejdet blive ganske udmærket.

Men står du med en ny bolig, og har du intet kendskab til væggenes type, tilstand og beskaffenhed, kan det godt vise sig at være en glimrende idé at få en professionel håndværker på sagen. En faglært maler vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne vurdere hvad der tjener væggene bedst. Og så kan det sagtens ske at malerarbejdet bliver mere omfattende end først antaget.

Det kan for eksempel være at væggene er behængt med flere lag tapet, som først skal fjernes. Dette projekt er utroligt tidskrævende, for ikke at sige kedeligt og opslidende hvis man ikke har håndelaget dertil. Inden under bemeldte tapet kan pudset på væggene være i så ringe en forfatning at det kan være nødvendigt at pudse væggen op på ny – eventuel ved den procedure som kaldes en fuldspartling.

Er pudset i fin stand med præget af revner fra sætnings skader samt andre ujævnheder kan opsætning af filt være nødvendig for at opnå et smukt og ensartet resultat. Filt giver det perfekte underlag for maling hvis denne skal binde ordentligt. Og har du en dygtig og erfaren maler på opgaven kan du være sikker på at denne bliver løst til et rent tolvtal.

Hvor finder jeg et malerfirma i Lyngby?

Malerkanonen har afdelinger i hele landet, og således også i nærheden af Lyngby. Bestil et tilbud på billigt malerarbejde via hjemmesiden Malerkanonen.dk