label m

Kontrollér dine krøller med fantastiske label.m

Kontrollér dine krøller med fantastiske label.m

Få kontrol over dine skønne krøller med den fantastiske “Define Curl Cream” fra label.m! Cremen bruges inden hårtørring, og fungerer som primer for at afhjælpe krusede hårstrå – samtidig med at den både plejer, nærer og beskytter.

Med den fantastiske fugtgivende “Define Curl Cream” får du de smukkeste, blødeste, mest velbeskyttede krøller og bølger, der er tydeligt definerede. Den ekslusive formel er med blandt andet Coil-E-complex, der er en trio af aminosyrer, glutamin, glycerin og alanin, stimulerer hårets naturlige bevægelser og styrker det, ligesom en cocktail af blandt andet ekstrakt fra jojoba og solsikke udgør et skjold til beskyttelse af håret under styling eller eksponering for sol og UV-stråler. “Define Curl Cream” er udviklet af et dynamisk, innovativt og talentfuldt forskerteam med Toni og Sascha Mascolo i spidsen. Cremen er særligt velegnet til tykt og kraftigt hår, og den er helt fri for sulfater og sodium klorid. Desuden er den 100% vegansk.

Et andet anbefalelsesværdigt produkt fra label.m til dig med krøller er “Curl Define Souffle”, en ultra-nærende blød og cremet voks, der vil indkapsle hvert hårstrå i fugtgivende og plejende stoffer.

I voksen findes en ganske genial beskyttende mikstur af blandt andet avocado og oliven, rige på plejende olier, får du lette og skinnende krøller og bølger, der tilfører volumen og modvirker krus. Derudover beskytter voksen mod varme samt sollys og UV-stråler. Voksen kan – med fordel! – bruges af alle.

Et sidste nævneværdigt produkt er “Curl Define Shine Top Coat”, et let serum til dit hår, der effektivt modvirker kruset hår, og giver din blød og strålende finish.

I dette sublime serum findes en række aktive ingredienser som olie fra baobabtræet og ekstrakt fra baobabtræets frø. “Curl Define Shine Top Coat” er ikke fedtet, og får stridige hårstrå til at lægge sig. Ydermere yder de aktive stoffer beskyttelse, og dit hår bliver langvarigt velfugtet. Alt dette sker uden at dine bølgende krøller bliver tynget flade. Du kan også gøre brug af produktet hvis du har svært ved at rede dit hår ud. Produktet er perfekt til alle hårtyper, det er fri for parabener og sulfater og er vegansk.

Køb produkter fra label m hos smukkere.dk – og genvind kontrollen over dine krøller!