nedrivning

Hvor meget kan du tillade dig selv at rive ned?

Nu skal vi ikke koncentrere os så meget om, hvis det er professionelle firmaer, der står for nedrivningen, for de har jo styr på tilladelser og alt det andet, før de river noget ned, for ellers ville de firmaer nok hurtigt gå nedenom og hjem.

Vi skal heller ikke ind på, hvordan nedrivningsfirmaerne bedre har forstand på at rive ned med ekspertise og erfaring samt udstyret til at gøre det, som de fleste almindelige mennesker ikke har.

For det lyder jo let nok i teorien at rive noget ned, da det svarer til at ødelægge, men man kan komme til skade undervejs, man skal sortere det destruerede, og man kan finde underlige ting, mens man river ned.

Nej, vi skal ganske enkelt se på det med, om man har lov til at rive ned, når der er tale om ting på din egen grund.

Selvom det er dit hjem, er der grænser for nedrivningen

Opgaven for dig er måske en omgang nedrivning i Nykøbing, og her mener vi ikke den slag småtteri, hvor man skal smide gamle sager ud, hvoraf noget af det måske skal rives fra hinanden for at blive smidt ud.

Det kunne være sådan noget som, at du skal fjerne et anneks, men det kan også være, du skal rive nogle vægge ned for at åbne nogle rum op.

Måske skal der fjernes en længe på en gård, eller du simpelthen skal væk med noget, så du kan bygge andet op.

De fleste ved jo godt, at hvis man skal bygge større, så skal man have tilladelse til det.

Men der er jo også plantegninger og byplanlægning over, hvordan din grund ser ud, og det skal jo svare til det, som man forventer, så måske skal man faktisk indhente en tilladelse for at kunne rive noget hjem derhjemme.

Det er trods alt bedre at tjekke ud forud, førend man gør noget forkert.