Har du hørt om vakuum terapi? Det kan blive din redning!

26 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Har du hørt om vakuum terapi? Det kan blive din redning!

Vakuumterapi er mest henvendt til fysiske skavanker, så hvis du leder efter nogle terapiformer, som skal afhjælpe på psykiske uoverensstemmelser, så er det ikke det rette sted at lede her, men døjer du med problemer med kroppen, kan det være værd at læse videre.

Man kan få vakuumterapi mange steder i landet, men hvis du tror, det er noget københavnsk noget, der er kommet til landet og altid til sidst lander i det jyske, så kan du godt tro om igen, for du kan for eksempel opleve vakuum terapi i Aars.

Hvad går vakuum-terapi så ud på?

Det praktiske bag teknikken er, at man indfører den nedre del af kroppen i en cylinder, hvor man imens ligger horisontalt, og den nedre del af kroppen kommer så inde i denne næsten hermetisk lukkede cylinder, der kan minde lidt om en røntgenskanner.

Man skal dog slet ikke frygte for hverken klaustrofobi, eller at det er noget, man bruger til at lede efter blandt andet kræftformer med.

For det første er den øvre del af kroppen ikke inde i cylinderen, så man er stadigvæk ved bevidsthed, kan kigge rundt og kommunikere med dem omkring en.

Angående selve cylinderen, så kan den ligne noget fra et hospital, men den er specialudviklet til brug ved vakuumterapi.

Den del af kroppen, der så er indsat i cylinderne, bliver så skiftevist udsat for radikalt skifte i tryk fra lavt til højt tryk.

Effekten ved vakuumterapien er så, at man åbner bedre op for blodcirkulationen i kroppen, som derved bliv skabe bedre blodgennemstrømning i kroppen.

Dette kan blandt andet afhjælpe på problemer og sygdomme i kroppen, der ofte relaterer sig til arteriesygdomme.

Man kan benytte sig af denne behandling over flere omgange og gerne med jævnlige besøg, og mange klienter har udvist bedring i kroppen efter denne behandlingsmetode, som de også selv giver udtryk for.

Flere Nyheder