gps sporing

GPS-sporing kan implementeres i din hverdag og arbejdsliv

GPS-sporing kan implementeres i din hverdag og arbejdsliv

Kan du huske en tid uden mulighed for lige at slå op på telefonen for at se, hvor man var?

For bare ti år siden var teknologien – for ikke at sige signalet – tildelt almindelige elektroniske aggregater så tilfældig, at man aldrig kunne være sikker på, om anvisningerne var retvisende, eller om man blev ledt på vildspor.

Skete der en forandring i landskabet, så skulle man have en opdatering til GPS-enheden, og det kunne tage lang tid, før den var opdateret.

De professionelle og militæret havde adgang til god teknologi med GPS, men os almindelige dødelige måtte pænt vente, til der dukkede noget mere brugbart op.

Derfor har man heldigvis set i løbet af de sidste par år, som det gælder med meget moderne teknologi, at videnskaben og udbudet af det er blevet så stor, at det er til for almindelige mennesker at investere i noget GPS-teknologi – som er pålidelig nok.

Og det drejer sig ikke bare om, at man køber en enkeltstående GPS-enhed, såsom hvis man vil have en GPS-maskine i ens bil, der kunne finde vej; man kan jo få hele smartphones, hvor sporingen er så god, at den kan måle sig med selv de apparater, der er udarbejdet med henblik på kun at være GPS-maskiner.

Det er brugbart i mange henseender, og det gælder ikke bare, når man skal finde vej i en bil, eller hvis man er ude i skoven og pludselig farer vild, og man har glemt ens spejderkneb med at måle efter stjernerne og læse et kompas. Så kan man finde hjem, når man er faret vild.

Og angående det at fare vild, så kan GPS-sporing blandt andet også bruges til at sætte på borgere, der måske er demente eller lignende og har tendens til at stikke af, så kan man finde frem til dem hurtigst muligt, inden noget går galt.

Specielt sidste emne kan du læse mere om her: https://stellacare.dk/