elektriker

Fordelene ved at være elektriker

Pros and cons 

‘Pros and cons’ er et engelsk udtryk men egentlig bare et fancy udtryk for “fordele og ulemper.” Man siger det tit, når man overvejer en situation, overvejer at købe noget bestemt eller rettere sagt skifte erhverv; så er der altid pros and cons ved de forskellige ting. 

Af samme årsag kan det være en god idé altid at indse, at det ene ikke altid opvejer det andet og omvendt. Altså kan der være utrolig mange gode ting ved et erhverv, men hvis den eneste dårlige ting, du ikke bryder dig om, fylder så meget, at den overgår alle de gode ting – hvordan ligger balancen så?

Ikke for at sige, at man ikke skal overveje de forskellige faktorer, der spiller ind – det er bare vigtigt ikke kun at lave listen men ligeså vel at kategorisere, hvor meget det betyder for dig selv. 

Listen er egentlig ikke så udfordrende i sig selv, den er bare en del omfattende. Et erhverv som elektriker – rimelig simpelt, noget vi alle kender – men alligevel bliver listen hurtig lang. Men frygt ej! Nedenunder vil du få de mest væsentligste pros and cons ved elektriker uddannelsen, som du også kan læse mere om lige her: https://www.w-teknik.dk/el.aspx

Fordel:

Du vil altid være i arbejde. Elektriker uddannelsen er indbegrebet af, at der er brug for elektrikere. Det handler altså om udbud og efterspørgsel og siden vikingernes tid (nærmest), har håndværker fagets ledighed altid været på den laveste procent i Danmark. 

Ulempe:

Du vil nogle gange skulle bruge din krop rigtig meget og kan risikere, at få skader eller lignende i dit erhverv. Husk derfor en god forsikring.

Fordel:

Du vil altid kunne fikse noget derhjemme. Uanset hvad, så er du handymanen, der lige fikser det, når strømmen er gået. 

Ulempe:

Tidlige arbejdstimer kan få nogle helt ud af kurs. I elektrikerfaget hedder arbejdsdagen oftest 6.30-14.30, hvilket for nogle kan være lidt af en ulempe.