Find opladerskabe til din skole online

20 august 2021
Astrid Pedersen

Arbejder du som lærer på et gymnasium eller i den danske folkeskole? Så har du sikkert oplevet problemer forbundet med opladning af laptops og tablets til undervisningsbrug.

Det er irriterende når en eller flere elevers laptops eller tablets løber tør for strøm midt i timen og der skal findes strømforsyning, forlængerledning og så videre. Men dette problem kan du faktisk løse ved at installere et opladerskab.

Hvad er fordelen ved et opladerskab?

Der er mange fordele ved at investere i et smart opladerskab til klasseværelset. For det første kan du med et opladerskab udføre opladning af mange enheder på én og samme tid uden at der opstår en spidsbelastning på skolens elektriske systemer.

Den belastning, som opstår når mange bærbare computere tilsluttes elnettet for opladning på samme tid, kan være så voldsom at sikringerne springer. Dette kan du undgå med et opladerskab. Et opladerskab er nemlig forsynet med 16A sikring og et såkaldt overspændingsværn som beskytter elnettet.

For det andet er samtlige opladerskaber fra MAX Horsens udrustet med det der kaldes sekventiel strømstyring. På den måde sikres det at ikke alle opladninger påbegyndes samtidig. Og så er du i videst muligt omfang sikret mod overspænding og overbelastning af de elektriske systemer.

Sikker opbevaring af elevernes laptops og øvrige enheder

De smarte opladerskabe er ydermere fremstillet i robuste materialer og i et design som beskytter mod indbrud. Skabene kan låses med nøgle og udgør således det ideelle opbevaringssted for elevernes laptops og tablets i løbet af frokost pausen eller frikvartererne.

Med et rum per elev kan eleverne opbevare såvel deres skole laptops og tablets som private smartphones uden at frygte tyveri. Og skulle det være nødvendigt at flytte opladerskabet til et andet lokale kan dette gøres på nem og sikker vis idet alle MAX Horsens opladerskabe er udstyret med store hjul og praktiske håndtag på siderne.

Find opladerskabe til skoler på max-horsens.dk

Flere Nyheder