revisor

Find din nye revisor online

Er du netop sprunget ud som selvstændig, og står du lidt på bar bund når det handler om regnskaber, budgetter, skat og moms? Så kan du med fordel kontakte din lokale revisor og få et møde sat i stand.

Hvad kan en revisor gøre for mit firma?

Måske er du solo selvstændig – eventuelt som konsulent eller freelancer med CVR nummer – og synes det er en smule overkill med en fast revisor. Men faktisk vil du kunne have stor glæde af at alliere dig med et revisionshus. Dette betyder nemlig ikke at du på daglig basis skal gøre brug af dyre revisortjenester, eller skal betale en bondegård for revisorens ydelser.

I langt de fleste tilfælde vil revisionshuse indeholde såvel dygtige revisorer som kompetente bogholdere og regnskabs medarbejdere. Selv om du ikke har nogen voldsom omsætning i din virksomhed, og heller ikke de store udgifter, kan et revisionshus hjælpe dig med administration af virksomhedens økonomi.

Bogholderen eller regnskabs medarbejderen vil løbende forestå bogføring af dine posteringer, således at dit regnskab til hver en tid er gennemskueligt og korrekt opsat. Ved regnskabs årets afslutning vil din revisor godkende det regnskab, som bogholderen har sat op. Dernæst vil de korrekte beløb blive indberettet til skattestyrelsen, og regnskabet forsynes med en revisorpåtegning.

Revisoren vil udfærdige en årsrapport baseret på dit regnskab, således at du til hver en tid kan præsentere udførlig dokumentation for virksomhedens økonomiske, finansielle og skattemæssige bæredygtighed og sundhed. Dette er en stor fordel, hvis du for eksempel på et tidspunkt ønsker at optage et lån i virksomheden, og skal kunne dokumentere disse faktorer over for din bank. Og så kan du være 100% tryg ved at du hverken betaler for meget eller for lidt i skat og moms.

Hos Gutfelt A/S kan du altid finde dygtige revisorer som står klar til at hjælpe dig. Læs mere på gutfelt.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *