Udestue

Ens udestue kan blive ens lille oase

Det er rart at være i stuen. Det er hyggeligt i en havestue, men der er næsten ikke noget, der kan slå et ophold ude i ens havestue.

Man er tæt på naturen, der er godt med lys, og der er varme, og man kan være her næsten hele året rundt, så længe der er godt isoleret, og der er indrettet hyggeligt.

Angående det sidste kan du læse dig frem til, hvordan man gør det, her: https://husblog.dk/skoen-inspiration-til-indretning-af-udestue/ 

Derfor bliver det både et sted, hvor man kan samles hele familien, have gæster på besøg, eller man kan trække sig tilbage efter en lang arbejdsdag eller skrive på ens debutroman i weekenderne.

Der er også noget afslappende ved at se alt fra en varm sommerdag til en efterårsblæst og en sagte falden af sne ude foran ens havestue, mens man sidder trygt indenfor i behagelige omgivelser – men man er lidt tættere på naturen, end hvis man var helt indenfor.

Og vi mennesker startede sådan set ud i naturen først og fremmest.

Måske skulle man gøre det til en vane at være i udestuen

Sol er godt for vores krop, men hvis man nu ikke kan komme udenfor hver dag, eller man er svagt gående, så er det måske ens nærmeste redning, at man kan komme en tur ud i udestuen. Måske ender man endda med at blive her det meste af dagen.

Skulle man endda begynde at vænne sig lidt meget til det, så kan man jo altid ændre på indretningen, så man får nogle nye omgivelser og en ny fornemmelse af at være i lokalet.

Man kan også lave andre aktiviteter derinde såsom at spille spil med familien, have juletræet der og meget mere.

Det vigtigste er sådan set, at man sørger for ikke at have stressende elementer derinde, så man forbinder opholdet med ubehag.