eboligadvokat

Brug en boligadvokat – det betaler sig

Har du planer om at købe et hus – uanset om det er første eller femte gang du skal til at gøre det – så skal du kende til de fordele, der er ved at gøre brug af en boligadvokat i din købsproces. Hvis ikke i hele processen, så i hvert fald i dele af den. Det er f.eks. de færreste, som er gode til at forhandle om priser, eller ved hvordan man undersøger lokalplaner fra kommunen, som kan have meget at sige i forhold til hvor attraktiv ejendommen er. Men det er kun et par af de ting en eBoligadvokat kan hjælpe dig med.

Sådan sikre du din partner

Boligkøb er en stor ting, og nogle gange kan der være gode grunde til, at det kun er dit navn, der står på kontrakten og skødet og ikke din partners. Det kan dog ende uheldigt, hvis uheldet er ude og du ikke har et testamente. Heldigvis er det netop det en boligadvokat kan hjælpe dig med at lave, så din partner har et sted at på, enten i en tidsbestemt periode eller resten af livet.

Forhandling af huspriser

Ja, det ligger ikke til særligt mange danskere at forhandle om prisen, måske med undtagelse af på et loppemarked. Vi gør det derfor sjældent, men lige præcis ved boligkøb forhandler vi faktisk. Men den manglende erfaring kan vise sig problematisk, da man dermed hurtigt er på dybt vand. Har man derudover også forelsket sig i huset, så er det og bliver det et dårligt udgangspunkt for at forhandle. Heldigvis kan det løses ved, at du får din boligadvokat til at forhandle på dine vegne.

Vælger du dog selv at forhandle, kan du stadig bruge din advokat, og lave et forbehold i kontrakten som gør, at den kun er gyldig, hvis din boligadvokat har godkendt aftalen.