ølbrygning

Begynderudstyr til ølbrygning

Begynderudstyr til ølbrygning

Er du 100% novice ud i ølbrygningens ædle kunst – og har du først og fremmest brug for en grundlæggende indsigt i dennes mysterier? Så har du ikke brug for et full blown bryganlæg, men snarere den noget billigere Starter Box fra hjemmebryggeren.dk.

Med en Starter Box kan du nemt og hurtigt fremstille din egen øl, og samtidig iagttage brygge processen, således at du lærer hvordan en sådan foregår. En Starter Box indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning, og kan med fordel bruges sammen med en Brew Kit fra hjemmebryggeren.dk

Ølbrygning udstyr til ambitiøse bryggere

Er du kommet ud over begynder stadiet, og er du klar til at opgradere dit hjemmebryggeri til det næste niveau? Så har du brug for mere avanceret udstyr som tilbyder flere muligheder for tilpasning af brygge forløbet end en Starter Box gør. Samtidig ønsker du nok at kunne brygge øl i lidt større mængder. En øget volumen giver nemlig som oftest et bedre resultat. Og føler du dig tryg ved selv at kunne styre gæring processen, er der intet i vejen for at anskaffe mere professionelt udstyr.

I afdelingen for brygudstyr hos hjemmebryggeren.dk finder du de lækre produkter fra Brewster. Brewster er et anerkendt og velanset brand inden for ølbrygnings udstyr til såvel professionelle som til amatører, og præsenterer en bred vifte af forskellige produkter, så du selv kan bygge dit hjemmebryggeri op fra bunden.

Brewster Beacon bryganlæg er fremstillet i rengøringsvenligt rustfrit stål, og er forsynet med LCD skærm på hvilken du kan aflæse de vigtigste værdier og parametre under hele brygge forløbet. Samtidig kan du programmere dit Brewster bryganlæg i forhold til mæsketrin og kogetrin, hvilket giver dig total kontrol over processen.

Du har, med andre ord, mulighed for at skabe din helt egen øl med et bryganlæg fra Brewster. Og det kan du finde på hjemmebryggeren.dk